Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/teluriaf/public_html/application/config/config.php on line 45

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: config/config.php

Line Number: 45

Despre noi
 
 
Home » Despre noi
 

Istoricul activitatii

   Înființată în 1991, Teluria SRL este o societate cu capital integral privat, romanesc.

   Cei 11 salariați lucrează în firma de la început, fiind mai mult decât o echipă sudată, alcătuind practic o familie, "familia Teluria" în care experiența, înțelegerea, unitatea si sincronizarea în acțiune joaca un rol important.

   La început, societatea s-a axat pe producția de piese turnate și forjate pentru uz industrial, mai ales din domeniul electrotehnic. În condițiile scăderii accentuate a producției industriale, pentru a supraviețui, Teluria și-a diversificat producția, abordând și domeniul "totul pentru casa si gradina". In anul 1995, drumul nou pe care pornise Teluria a fost confirmat de câștigarea licitației pentru dotarea parcului Cișmigiu cu bănci și scaune, societatea concepând un model special pentru acest parc. În următorii ani, Teluria și-a diversificat continuu producția de mobilier urban, de articole pentru parcuri și grădini, pentru terase, baruri și restaurante, hoteluri, birouri, pentru spatii comerciale și de birouri, pentru zone rezidențiale și industriale. Pornind de la unicate, până la serii mari, Teluria a produs de-a lungul anilor peste 500 articole și produse diverse. Pe lângă cele numite anterior, mai amintim și corpuri de iluminat stradal, fântâni arteziene, garduri, porți, balustrade din fier forjat sau turnat, statui, lucrări decorative și de artă. Peste 90% din lucrările noastre sunt creații proprii.

   Pe lângă activitatea de producție, Teluria desfășoară și activități de restaurare și conservare, de-asemenea societatea noastră asigură proiectare și amenajări pentru spații interioare , de tip locuințe , birouri, baruri, restaurante, hoteluri, pensiuni, dar și exterioare de tip parcuri, grădini terase. Teluria execută și obiecte și amenajări pentru spectacole, expoziții etc., putând oferi consultanță în domeniul său de activitate, inclusiv în proiectare tehnologică și de execuție pentru piese metalice turnate sau forjate.